Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

U bent hier: Home
2679 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item
Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Geert Wilders ambtsgenoot Adolf Hitler (2)
door J.L. de Kreek gepubliceerd 11-12-2023 Laatste wijziging: 10-12-2023 18:10 — opgeslagen onder:
Sinds 1897 is een statelijk acterende beweging actief die strijdt voor omwenteling van de Franse Revolutie. Dit is de beweging van de helden van Geert Wilders. Voorts is Geert Wilders persoonlijk verantwoordelijk voor de aanslag te Afghanistan 2008 waarbij de beste militair van de NAVO en de zoon van de CDS zijn gesneuveld. Twee helden van de krijgsmacht die zich met hun leven inspannen de rechtsorde en veiligheid van iedereen te beschermen in Afghanistan. Wat doet de Blonde Geit bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden? Hij pleegt zijn Islam-uitigen. Bij en tijdens oorlog is alles een wapen. Een gewapend conflict kwalificeert strafrechtelijk als oorlog.
Aandacht voor Geert Wilders
door J.L. de Kreek gepubliceerd 04-12-2023 Laatste wijziging: 03-12-2023 20:05 — opgeslagen onder:
Nu de Blonde Geit, Geert Wilders, de minister-president dreigt te worden boeit het misschien dat de formateur van kabinetsformatie.nl bevoegde wegen bewandelt om daar alle middelen rechtens een stokje voor te steken. Ook Jihad Legal genoemd. De pest met Geert Wilders is dat hij in particuliere hoedanigheid, dus persoonlijk, verantwoordelijk gehouden dient te worden voor het verhogen van terreurdreiging en de aanslag te Afghanistan 18 april 2008 waarbij de beste militair van NATO en zoon van de CDS zijn gesneuveld.
Geert Wilders is grote terrorist
door J.L. de Kreek gepubliceerd 27-11-2023 Laatste wijziging: 26-11-2023 20:14 — opgeslagen onder: ,
Geert Wilders is een zeer grote terrorist. Hij ondersteunt de Holocaust, neemt deel aan de terroristische aanslagen 11 september 2001, verhoogt de terreurdreiging en dient verantwoordelijk gehouden te worden voor aanslagen op de Nederlandse en NATO krijgsmacht in Afghanistan. Geert Wilders is prominent deelnemer aan de Beweging van Herzl. Dit is de zionistische beweging die de Joodse identiteit steelt en als ware het Joods het Midden Oosten vergast op Scheiß. Ambitie van Geert Wilders is de complete realisatie van de ideeën van zijn helden. Dit zijn Theodor Herzl en Ze’v Jabotinsky. Beide journalisten. Figuren die zich in het openbaar uiten. Zoals Saskia Belleman, Wierd Duk, Chris Klop en Maarten Keulemans.
Kabinetsformatie 2023
door De Formateur gepubliceerd 27-11-2023 Laatste wijziging: 19-02-2024 11:59 — opgeslagen onder:
De formateur van kabinetsformatie.nl neemt thans het initiatief voor formatie van het kabinet. Naar idee van chief legal Bureau De Kreek. Het hoofd juridische zaken van Bureau De Kreek stelt voor dat hij even het kabinet formeert en dat verder iedereen gewoon even de kaken op elkaar houdt. Dat kan gewoon staatsrechtelijk gezien en is geven al het gedoe in de politiek en daaromheen gewoon het handigst om even te verzorgen. Bovendien wil het Nieuw Sociaal Contract een zakenkabinet.
door De Formateur gepubliceerd 26-11-2023 Laatste wijziging: 26-11-2023 14:44
Hyperlink naar verkiezingen.nl.
Afbeelding object code logo
door hét Goede Nieuws™ Laatste wijziging: 25-11-2023 18:01
Workspace Kabinetsformatie.nl
door De Formateur gepubliceerd 24-11-2023 Laatste wijziging: 26-11-2023 13:36
Kabinetsformatie.nl is het initiatief voor algemeen en bijzonder gebruik van de domeinnaam waarbij de bijzondere gebruikers onder andere zijn de formateur en de voorzitters van de fracties in de Tweede Kamer die online thuiswerkend steun geven aan de formatie van het kabinet.
Wilders wint dankzij terrorismedreigingen
door J.L. de Kreek gepubliceerd 24-11-2023 Laatste wijziging: 23-11-2023 20:03 — opgeslagen onder: , ,
Dat Geert Wilders met zijn Partij voor de Vrijheid de verkiezingen kan winnen en niet levenslang in de cel zit wegens schuld aan verhogen van terreurdreigingen en de aanslag te Afghanistan 18 april 2008 waarbij de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS zijn gesneuveld, heeft hij te danken aan bedreigingen met terrorisme door zijn zionistische vrienden. Het geval wil dat de helden van Geert Wilders de grote initiators zijn van de Holocaust. Om te voorkomen dat dit algemeen bekend wordt bedreigen zionisten autoriteiten met terroristisch geweld om de feiten niet te objectiveren.
Gewone man kiest VVD
door De Gewone Man gepubliceerd 20-11-2023 Laatste wijziging: 19-11-2023 18:00 — opgeslagen onder: ,
Een stem op de VVD is een stem op de gewone man. Henk en Ingrid worden het best vertegenwoordigd als burgers in de democratische rechtsstaat door de VVD. Ook de gewone man is het niet altijd eens met de VVD. Hoeft ook niet. Beter is niet te krijgen. De rest is helemaal hopeloos. Minister van Justitie Dilan Yeşilgöz-Zegerius van de VVD blijkt het veel beter gedaan te hebben dan deskundigen aanvankelijk vreesden omdat ze geen enkele juridische achtergrond bezit. Bovenverwachting goed. Waarom zou een vrouw van Turkse afkomst geen minister-president kunnen zijn? Genoeg Nederlanders die in Ankara de orde willen bepalen.
Geert Wilders terroriseert Joden
door J.L. de Kreek gepubliceerd 20-11-2023 Laatste wijziging: 19-11-2023 17:44 — opgeslagen onder: , ,
De helden van Geert Wilders zijn de grote initiators van de Holocaust. Vrienden van Wilders strijden tegen Joden die de feiten openbaren en bedreigen autoriteiten met terrorisme om de feiten niet te objectiveren. Wilders is persoonlijk schuldig aan de aanslag in Afghanistan 18 april 2008 waarbij de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS zijn gesneuveld. Daarom worden wegen bewandeld op weg naar de rechtsingang bij de strafrechter voor inhoudelijke behandeling van dikke dossiers die daarop betrekking hebben. Wilders wist en kon weten wat hij uithaalde met FITNA. Uit documenten van de Overheid blijkt dat Wilders door experts is geïnformeerd over de gevolgen van zijn negativiteit bij en tijdens gewapend conflict.